L’ampliació de les Urgències de l’Hospital Mútua de Terrassa és un projecte ambiciós i molt important per a nosaltres. Volem que el resultat ens faci sentir orgullosos de la feina feta i que a la vegada, la ciutadania també aprofiti tots els avantatges del nou equipament.

En aquest sentit, i per tal de donar un valor afegit al projecte, hem volgut aportar el nostre particular segell en la urbanització del carrer Castell. Com? Fent que el paviment d’aglomerat asfàltic no sigui com sempre. Li hem volgut donar un grau de novetat i li hem aplicat un acabat “Chipping”.

Possiblement alguns de vosaltres ja coneixeu la tècnica, però pels que és la primera vegada que llegiu aquesta paraula (que podria referir-se a qualsevol pràctica esportiva de nova creació)  el “Chipping” és un acabat que consisteix en la col·locació, de manera manual i en calent, d’una barreja de diferents mides d’àrid de colors amb un lligant sintètic per aportar color a l’asfalt. Una tècnica que ens serveix per trencar la monotonia de l’asfaltat tradicional i ens permet obtenir dissenys variats amb la combinació de les tonalitats del pigment i el color de l’àrid de la mescla.

Aquesta tècnica ja s’utilitza en algunes ubicacions catalanes com en els carrers del barri de Gràcia o l’accés al Monestir de Navarcles.