Aquesta setmana es celebra a 17ª edició de la fira Barcelona Meeting Point. Des de Duran Arquitectes hi serem presents amb dos projectes.

El primer d’aquests projectes és el _Nou Sant Cugat residencial que estem executant tal i com us havíem explicat recentment aquí.

Es tracta d’un bloc de 10 habitatges amb un programa molt complet i una superfície d’aproximadament 155m2 construïts; jardí comunitari amb piscina; patis privatius per a les plantes baixes; àmplies terrasses per a les plantes tipus; i una gran terrassa a la coberta de l’edifici. L’edifici el promou Solvia Development, la immobiliària del Banc de Sabadell. Us en mostrem algunes imatges.EXT_01AEXT_03AEXT_02A

El segon projecte és un conjunt de 12 cases unifamiliars agrupades a Sant Andreu de Llavaneres. Ara mateix es troba en fase final de la tramitació de la seva llicència d’obres.

Els habitatges que conformen el projecte compten amb planta baixa i dues plantes pis, terrasses i jardí privatius i una zona comunitària i tenen una superfície al voltant de 180 m2 construïts. També es tracta d’una promoció de Solvia Development.Us en mostrem algunes imatges.

EXTERIOR MOD_View02

EXTERIOR MOD_View03 EXTERIOR MOD2_View01 INTERIOR 2_MOD_View04 Més endavant us anirem parlant d’ambdós projectes. Si els voleu veure abans, només heu d’acostar-vos a l’stand de Solvia del Meeting Point.