En el post d’avui us fem arribar un recull d’imatges d’una casa molt especial que hem començat a executar fa algunes setmanes. En aquest post de fa unes setmanes, ja us vam fer avinent un video format “timelapse” dels enderrocs de les edificacions preexistents.

La principal singularitat de la casa rau en les seves dimensions ja que abasta 4 casals del centre de Terrassa ocupant l’espai de 4 cases amb façana a 2 carrers paral·lels.

El desnivell entre les cases ens generarà un pati aterrassat, sota el qual discorrerà un aparcament soterrat que ocuparà tot el solar, de carrer a carrer.

Ara mateix estem en el tram final de l’execució dels murs de contenció del perímetre, una operació molt delicada executada per etapes donat que el soterrani deixava descalçades les cases veïnes.

Us adjuntem un recull d’imatges d’aquesta etapa.

I també unes quantes imatges pq us feu una composició dels dos volums que es contruiran en planta baixa i en les plantes pis i que allotjaran l’ala destinada a la zona de dia + la suite i l’ala dedicada a les estances dels fills, respectivament.

Us anirem informant!