CASA HIGH CUB │ MATADEPERA

La Casa High Cub  és un dels primers habitatges de Catalunya construït en base contenidors de transport marítim. Les solucions constructives són una constant del projecte, amb l’objectiu d’acotar costos sense reduir prestacions de confort i durabilitat.

El requisit d’aquest habitatge era construir una casa àmplia per una família nombrosa, amb moltes zones d’espais compartit i diferenciació entre la zona de nit, avançada per una galeria molt lluminosa d’accés directe al jardí i amb ampli zona de distribució per al joc, i una zona de dia molt espaiosa on la cuina i el menjador es compartimenten en portes corredisses.

La casa a l’exterior combina la presència metàl·lica de la pell dels contenidors, a les cares nord o nord-oest, pintades de color vermell, amb la fusta de pi de les façanes ventilades de les zones de més irradiació solar. Un contrast constant que alterna la imatge industrial amb la calidesa en fusta dels interiors, l’acer galvanitzat, amb la fusta, la fredor del ferro, amb un entorn natural privilegiat, als peus del cim de La Mola.