Us fam arribar algunes imatges per tal que veieu en quin estadi estan algunes de les obres que tenim en marxa.

Comencem per la casa d’Ullastrell. Estem força satisfets de com avança l’obra, hem acabat cobertes i hem passat totes les instal·lacions. Aviat podrem col·locar revestiments, paviments i falsos sostres i veurem una obra en fase d’acabats.

2013:04:10 053 2013:04:10 057IMG_7933

Anem cap a Mallorca. Les obres avancen a un ritme frenètic. Cal aprofitar les condicions òptimes per treballar que ens ofereix la transició de la primavera a l’estiu. Moltes hores de sol, temperatures acceptables i moltes ganes de veure l’obra acabada. Tenim l’estructura i les impermeabilitzacions enllestides, estem tancant les façanes i en pocs dies podrem veure ja les primeres cares de les divisions interiors.

IMG_0575 IMG_0484IMG_7900 IMG_7891

Ara bé, per ritmes frenètics, el que ens hem autoimposat a l’entrada de l’edifici A de la Mútua de Terrassa. En pocs llocs una obra és tant inconvenient com en l’entrada d’un Hospital. el projecte preveu refer el paviment i les rampes, per tal de millorar-ne l’accessibilitat i també renovarem la imatge de l’entrada principal. En pocs dies, haurem d’haver enllestit el gruix de la intervenció, a còpia de treballar dissabtes i diumenges.

IMG_7800 IMG_7844

Pel que fa a la casa del carrer Narcís Monturiol, a Matadepera, a pesar de les incòmodes pluges de les últimes setmanes hem enllestit les cobertes inclinades. En aquest cas hem utilitzat una imatge tradicional (bigues i entrebigat de fusta) però adaptant-nos als requeriments dels temps actuals en termes d’eficiència energètica. Per tal de minimitzar les pèrdues tèrmiques hem utilitzat un sandvitx  amb una ànima de poliestirè extrusionat d’alta densitat , amb uns transmitància de 0,034 que proporcionarà un aïllament excel·lent.IMG_7741

On som a punt de donar per acabada la nostra feina, és la nova Peugeot de Martorell, on hem rehabilitat integralment un concessionari de la marca, dotant-lo d’una imatge més actual i cenyida als estàndards corporatius. Aviat us podrem oferir imatges de l’aspecte definitiu.

IMG_3147 IMG_3547Ens resta ensenyar-vos, entre altres coses, com avança la casa del carrer Pàmies i com hem acabat una rehabilitació integral d’una casa entre mitgeres a Terrassa de la que estem molt satisfets. Ho deixem per als propers posts.