blog_duranarquitectes_log

 

Nova imatge, nova comunicació

Fem un pas endavant. Creixem. Cada cop formem un equip més nombrós i oferim més serveis. Però créixer no significa renunciar als orígens, a la proximitat i al tracte familiar que sempre ens ha caracteritzat. Som on volíem ser i cada vegada ens sentim amb més ganes de tirar projectes endavant.

Per aquest motiu, aquest mes d’octubre presentem un parell de novetats que van de la mà. Hem modificat el logotip i hem passat a tenir un concepte més simple però que a la vegada ens dóna més notorietat. Duran Arquitectes desapareix i tot queda resumit amb el DA i el guió que sempre ens ha identificat. Renovar-se o morir. És un logotip que volem que ens identifiqui amb les coses ben fetes, amb el detall, amb la perfecció i amb la recerca de l’excel·lència amb tot allò que ens impliquem. La nova imatge serà el nostre segell de qualitat.

Impuls a les xarxes socials

Aprofitant el canvi d’imatge, hem decidit recuperar l’activitat a les nostres xarxes socials. Som conscients que actualment són un canal molt important de comunicació i fins el dia d’avui no li hem prestat l’atenció que es mereixen. Així doncs, aprofitant el rentat de cara de la nostra imatge corporativa, hem aprofitat per fer el mateix en tots els canals socials en els quals tenim presència: Facebook, Twitter, Instagram i Linkedin. A part d’aquest blog, les quatre xarxes seran el canal en el qual us mostrarem el nostre dia a dia. La nostra manera de treballar, alguns dels projectes més apassionants i també hi haurà espai per conèixer, una mica més a fons, tot l’equip de Duran Arquitectes. Us convidem a seguir-nos per estar més connectats que mai.