Avui us ensenyem un projecte que es començarà a executar la primera setmana de setembre. Es tracta d’una casa unifamiliar aïllada a Can Vinyers, una zona residencial a tocar del casc urbà de Matadepera, envoltada pel camp de golf.

Ja tenim llicència d’obres i la contractació s’està acabant d’ultimar per a començar els treballs i tenir-la enllestida en menys d’un any.

Es tracta d’una casa en la que trobem, a la planta baixa, la zona de dia que integra
cuina-menjador/estar-safareig-rebost-rebedor i bany de cortesia, i la suite. En planta primera, trobem les tres habitacions, un estudi, un bany compartit i una terrassa.
Captura de pantalla 2013-08-09 a les 12.39.45

Hem procurat desenvolupar un projecte compacte, en que tot i la geometria rectangular a la que ens abocava la forma del solar, s’evitessin passadissos i circulacions innecessàries. D’aquesta manera l’hem pogut encabir en 160m2 útils que suposen poc més de 192 m2 construïts.prova 16

En el projecte s’ha fet una aposta per l’eficiència energètica amb unes solucions de primeríssima qualitat pel que fa a l’aïllament dels tancaments i les fusteries exteriors.

En quant a la composició, proposem dos volums maclats amb diferents textures. A la planta baixa, obra vista i algunes zones revestides en fusta d’acàcia . I per a la planta pis una façana amb el sistema d’alta eficiència  d’aïllament exterior alemany Stö Therm. Per al porxo i les coronacions utilitzarem zinc. Un contrast de textures, i de tecnologia (tradicional mediterrània en planta baixa i tecnologia punta centreeuropea en planta pis).prova 13

També hem proposat un sistema de producció per a climatització i  aigua calenta sanitària molt eficient, a base de captadors solars.

Aviat us n’ensenyarem les primeres imatges d’obra. Bones vacances per aquells que en pugueu disfrutar!