Les darreres setmanes no hem trobat el moment per explicar-vos alguns dels projectes en que estem immersos al despatx. Un dels projectes que hem estat desenvolupant és el nou Espai Tonyina d’Arenys de Munt.

1975055_1387006818243951_1029312938_n

L’Espai Tonyina és una iniciativa molt singular desenvolupada pels responsables de FRIME, una empresa catalana dedicada al comerç internacional de productes del peix amb seu a Barcelona (Mercabarna) i Arenys de Munt. Segurament l’haureu conegut a través de la campanya publicitària que està desenvolupant en mitjans escrits i de ràdio.

L’Espai Tonyina, com diu el seu nom, serà un nou espai en el que la protagonista serà la Tonyina, on es podrà degustar, aprendre a cuinar, conèixer i comprar aquest producte en totes les seves varietats.

El projecte consisteix en la reforma integral d’una nau industrial de 1230 m2 ocupada per un antiga vidreria. El conjunt es divideix en una sèrie d’espais d’emmagatzematge i oficines i tres grans zones protagonistes on hem centrat la nostra intervenció.

La primera és un espai de divulgació lligat a l’accés, en el que es podrà conèixer tot sobre la pesca, l’elaboració i la cuina de la tonyina. Des d’aquest s’accedirà a l’espai de venda, en el que restauradors, empreses i particulars podran comprar una immensa gamma de referències de productes de la Tonyina (congelada, en conserva, etc.) provinents de tot el món, així com productes per a acompanyar-la i elaborar-la. Per salvar el pendent transversal de la nau, hem proposat una peculiaritat, transformar tot l’espai de venda en una gran rampa de pendent pràcticament imperceptible. Per a l’espai hem buscat una imatge austera i industrial que faci que el producte sigui el protagonista.

Des de l’Espai de Divulgació podrem accedir a l’Espai de Degustació, on s’aprendrà a cuinar i degustar els productes derivats de la tonyina. Aquest espai comptarà amb una cuina professional totalment equipada i permetrà celebrar-hi cursos, seminaris i “master classes” a càrrec de grans restauradors, dirigides a aficionats i professionals de l’alimentació i la restauració. En aquest espai hem intentat reproduir les interioritats de les cuines professionals en un espai de formació.

 

Per a la façana hem proposat un volum potent que cobreixi l’antiga geometria de la nau i tingui una funció de reclam utilitzant els colors de la imatge corporativa de la marca.

captura-de-pantalla-2014-09-18-a-les-11-22-49

captura-de-pantalla-2014-09-18-a-les-11-23-03

Us mostrem algunes imatges del projecte. I de l’obra, perquè veieu com va prenent forma. Ja ens direu què us sembla…

captura-de-pantalla-2014-09-18-a-les-11-21-29

PS: per cert, no us perdeu els productes Espai Tonyina, com les hamburgueses 100% carn de tonyina que trobareu a peixateries i mercats.