Fa pocs dies s’han iniciat les obres d’un projecte a els Pinetons, una de les urbanitzacions situades al nord del terme municipal de Terrassa.

Es tracta d’un projecte senzill, en el que hem buscat resoldre el programa funcional plantejat (un habitatge d’ús estacional per a una parella de jubilats) amb la màxima simplicitat i sense massa pretensions formals.

planta

L’habitatge es troba ubicat en una parcel·la de grans dimensions (10.480 m2) però es desenvolupa en una sola planta i amb una superfície construïda total de poc més de 90m2. En aquest cas el protagonista no és l’espai edificat sinó l’entorn, les excel·lents vistes i els magnífics horts i plantacions de fruiters que són la passió dels propietaris.

secció

El principal objectiu que ens hem proposat és una construcció amb totes les prestacions (funcionalitat, eficiència energètica, etc.) a un cost molt assequible al voltant dels 600€/m2. Us deixem amb unes primeres imatges del projecte i un primer tast del paisatge privilIMG_9386egiat del que gaudirà.IMG_0950 IMG_0938