Avui us ensenyem imatges de l’inici d’obres de _Major de Sant Pere, un projecte amb la peculiaritat que la propietat ens va demanar una proposta que encaixés en els criteris del feng shui i la geobiologia, tal com us explicàvem, fa uns mesos.

El projecte planteja l’enderroc de l’habitatge existent, que es troba en mal estat de conservació, per a construïr un nou habitatge de baixos+2 per a ser llogat. La parcel·la, estreta i llarga, es troba situada en un carrer molt tranquil a prop de les esglésies de Sant Pere, una zona privilegiada del municipi de Terrassa. Té accés des de dos carrers i, entre aquests, hi ha una diferència de cota d’una planta. En un extrem de la parcel·la s’hi col·loca l’habitatge, de tres dormitoris, 3 banys i un estudi- i en l’altre el garatge, tots dos volums separats pel pati. En l’habitatge, un pati interior permet articular les diferents estances, aconseguint que totes elles tinguin llum i ventilació naturals.

Les obres han començat amb molta empenta i actualment ja s’ha formigonat el forjat del primer pis. Esperem poder ensenyar-vos noves imatges de com avança ben aviat.