Comença el 2018 i tenim ganes de fer-ho explicant-vos un projecte que ens ha ocupat bona part de l’any que hem deixat enrere. Prop de 12 mesos de feina que al final ha acabat donant els seus fruits en forma d’habitatges plurifamiliars al carrer Mare de Déu dels Àngels de Terrassa. Sí, una nova actuació a la nostra ciutat. Ens agrada construir-la amb el nostre segell.

El projecte està format un per un edifici plurifamiliar de nova planta amb un total de sis habitatges al centre de la ciutat, al qual s’accedeix des del carrer Mare de Déu dels Àngels. El nucli de comunicació està compost per un ascensor i unes escales de doble tram. A la planta baixa hi ha un pàrquing amb 12 places d’aparcament (amb accés pel carrer Sant Isidre) i un pati interior amb un estudi comunicat amb un dels habitatges del primer pis.

L’edifici està organitzat de la següent manera: A la primera planta hi ha dos habitatges i a la sota-coberta, quatre dúplexs invertits. Pel que fa a la distribució, tots tenen una sala d’estar, un menjador, una cuina, dos banys complets, un bany de cortesia i quatre dormitoris. A més, totes les vivendes gaudeixen d’una terrassa exterior.

A continuació us deixem algunes imatges del projecte finalitzat: