Avui hem començat una de les feines pendents del 2014 que l’espiral de feina del darrer semestre de l’any no ens va permetre afrontar: penjar a la web els principals projectes que hem executat enguany.

Avui us fem una avançada de dos d’aquests projectes. El primer és la rennovació integral de la planta 12 de l’edifici principal de la Mútua de Terrassa. Es tracta d’una planta que havia quedat en desús i que calia refer abans de tornar a posar en servei. Conservant-ne l’estructura hem plantejat un nou model de distribució, en el que disposant els banys en una altra posició, millora el confort de pacients i acompanyants i el bany (tot i no ser adaptat per impossibilitats geomètriques) esdevé molt més practicable per a les persones amb problemes de mobilitat. En els acabats i la imatge de la planta hem seguit una línia continuista amb les darreres renovacions integrals efectuades a plantes de l’edifici.

Així és com vam començar…

20140704-203

I així és com vam acabar.

20141218-0142

Un altre projecte que també em gaudit molt és el d’una botiga de moda i un parc infantil (allò que en diem un “happy park”) a Andorra la Vella. Tot i tractar-se d’un projecte d’arquitectura interior (l’estructura dels locals existia) l’hem disfrutat moltíssim, tant pel repte de treballar en el marc del prinicpat d’Andorra (on tot és més diferent del que sembla) com per la voluntat de donar una imatge i una singularitat a uns projectes que inicialment semblaven no tenir gaire volada. Hem jugat amb les corbes (de les que no som molt amants en els nostres dissenys), especialment en el parc infantil… Fixeu-vos en la planta…

4

De tot plegat, podeu veure més imatges en la nostra web.

Encara ens queden projectes de l’any passat per explicar, a veure si els propers dies trobem el moment.