Tenim molta feina ajornada a la web, on s’escau que anem penjant els projectes que hem anat acabant aquest 2014. Avui hem aprofitat un respir després d’una entrega molt complexa per penjar-ne un parell.

El primer projecte és la rehabilitació integral de les façanes de l’edifici de _Portal Park, a Terrassa, situat just sobre l’estació de FGC, del que ja us vam parlar aquí.

Tant nosaltres com els propietaris hem quedat molt satisfets del resultat final, hem aconseguit renovar plenament la imatge de l’edifici i millorar-ne molt l’eficiència energètica, amb un sistema tipus SATE situant plafons de poliestirè extrusionat a la cara exterior dels murs ceràmics i aplicant un revestiment a base de morters elàstics i malles de fibres sintètiques.

portada

El segon projecte és la construcció d’una segona residència a _Sant Antoni de Calonge. Es tracta d’un habitatge amb garatge en planta baixa construït a partir de la unió de dos petits locals comercials que es trobaven en desús i en molt mal estat de conservació. Ja us n’havíem parlat aquí i ara en podeu veure les imatges del resultat final. En aquest projecte hem optat per un contrast entre un paviment “fred” tipus microciment (adequat per a l’ús i característiques de l’habitatge) que contrasta amb un conjunt de portes, mobles i revestiments molt càlids utilitzant taulers contraxapats de fusta natural de bedoll. El resultat final ens satisfà molt i ja està tot a punt per poder gaudir de l’estiu tal i com els propietaris s’havien proposat.

Els propers dies procurarem posar-nos al dia una mica més. Esperem les vostres opinions.