No ens n’hem pogut estar d’avançar-vos algunes imatges d’un dels projectes que estem enllestint. Es tracta de la casa del carrer Sant Jaume, 55 a Terrassa, de la que us hem parlat en posts anteriors, explicant-vos el sistema constructiu que vam dissenyar per les façanes.

En aquest projecte hem intentat aconseguir una imatge contemporània i agosarada, sense utilitzar colors o solucions estridents i amb un cost moderat. Per fer-ho, es va optar per treballar amb una textura i un material peculiar a través de la utilització de la xapa deployée d’acer, que no s’acostuma a fer servir per a resoldre façanes ventilades. De fet es tracta d’una xapa que s’utilitza per a fer filtres de xemeneies industrials en el sector tèxtil.

Aquesta solució ens permet un cert grau de privacitat i seguretat, en una vivenda alineada a vial en planta baixa, a la vegada que permet una permeabilitat total al pas de la llum en aquelles zones que es desitjaven.

En general s’ha optat per acabar en blanc els paraments verticals interiors i exteriors, donant una imatge neutra, per tal que fos la decoració interior la que proporcionés colors a l’espai.

Per al paviment s’ha optat per una solució poc convencional, un parquet d’ús industrial de roure, polit i amb un acabat natural a l’oli, que proporciona una imatge que ens agrada i té un preu molt interessant.

No us expliquem res més, aviat penjarem les fotos definitives en que podreu veure altres detalls. De l’exterior…

I de l’interior…

De dia…

I de nit…