Estem realitzant  la rehabilitació d’un pis dels anys 60, ubicat  al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. La reforma és conjunta amb Mobles Lloveras, que són els encarregats de l’interiorisme.

L’obra consisteix en una nova redistribució interior i un canvi d’imatge que millorarà funcionalment l’habitatge.

La nova distribució es basa en ampliar els espais i les estances, reduint els espais de circulació. El menjador, la sala d’estar i la cuina, comparteixen un mateix àmbit, i s’aboquen a les terrasses exteriors orientades a sud. Gràcies a les grans balconeres aconseguim un bon assoleig en la zona de dia.

La resta d’estances que acaben de composar l’habitatge, són dues habitacions dobles. Una d’elles sorgeix de fusionar dues habitacions, d’aquí les grans  dimensions. El bany també s’amplia,  per tal d’incorporar una gran dutxa.

Una part important de l’obra és la reparació de les terrasses i la rehabilitació d’un tram de forjat del sostre de l’habitatge. Seguint la nostra metodologia de despatx, varem realitzar unes cales del forjat, i ens varem trobar bigues de formigó armat en  mal estat, tot i la bona aparença inicial del cel ras que l’ocultava.

Us anirem informant del progrés de l’obra…