El projecte de reforma interior de l’habitatge unifamiliar entre
mitgeres, es  basa en la redistribució de la planta baixa, i la incorporació d’una plataforma elevadora per donar accessibilitat a totes les plantes de l’habitatge.

El projecte a part de facilitar la connexió entre les diferents plantes, busca aprofitar al màxim la llum natural. Aquesta premisa s’enten a partir de la nova distribució de la planta baixa, on la cuina i la sala d’estar s’apropen a les grans obertures de la façana que dona el pati.

La connexió entre peces d’aquetsa planta, s’aconsegueix amb grans portes corredisses , que faciliten la mobilitat i la circulació, ajudant també, a donar un ambient més íntim a les estances.

Amb la incorporació del nou nucli de comunicació, ha portat a modificar i actualitzar dues habitacions dobles tipus suite ,amb els seus respectius banys.
02.2

3.23103.33.4
049.19.39.49.510.2