Avui us volem ensenyar imatges d’una obra que hem engegat durant els darrers dies. Parlem de la reforma d’un habitatge entre mitgeres al municipi de Terrassa.

Actualment la finca consta de planta baixa, planta primera i planta segona, però aquesta darrera està en desús. En la planta primera hi viu la parella que promou la reforma i en planta baixa la mare d’ell. La proposta és reformar la planta primera i ampliar l’habitatge incorporant la planta segona i creant una planta sotacoberta aprofitant la gran alçada lliure de la que disposa la planta segona.

A nivell de programa l’habitatge que s’organitzava en un sol nivell es distribuirà en dues plantes i mitja. En la planta d’accés, planta primera, hi trobarem la zona de dia -cuina, menjador, estar, bany, safareig i estudi- aprofitant l’actual situació de les zones d’aigua, per tal de minimitzar els costos de construcció. En aquesta planta es manté i s’amplia la terrassa existent i s’acondiciona el cel obert per tal que funcioni com a pati de llums.

En la planta superior, planta segona, hi trobarem la zona de nit formada per un dormitori principal suite -amb bany i vestidor-, dos dormitoris individuals que poden funcionar com a un únic espai i un bany complet.

Finalment es construirà una nova planta sotacoberta per a situar-hi un espai diàfan d’emmagatzematge, que pugui tenir un ús flexible segons les necessitats de cada moment.

Us mostrem les plantes d’estat actual i proposta així com algunes imatges dels primers dies d’obra.

Esperem els vostres comentaris.

PLANTES ESTAT ACTUALPLANTES ESTAT ACTUAL

 

PLANTES PROPOSTAPLANTES PROPOSTA

IMG_8975
IMG_8418IMG_3948