Avui us mostrem una petita obra que tot just hem acabat i de la qual encara no us n’havíem parlat.

Es tracta de la reforma d’un local per a ubicar-hi una botiga de roba infantil, “Noa més Ian”, al municipi d’Escaldes-Engordany, a Andorra. El local objecte de la reforma té 146,28 m2 i està situat al costat de l’Avinguda Carlemany, un important eix comercial del municipi. Consta de dos accessos, un des d’una galeria comercial interior i un altre des del carrer, des d’on calia salvar un petit desnivell de dos graons que s’han eliminat i substituït per una rampa per tal de fer accessible el local.

plantes-estat-actual-i-proposta

La reforma calia que fos ràpida i econòmica així que en pràcticament 2 mesos podem donar les obres per acabades.

S’ha optat per donar una imatge industrial al conjunt, deixant vista la llosa de formigó del sostre i optant per un paviment a base de formigó lliscat amb fibres sintètiques, una solució òptima per a usos comercials ja que és molt resistent. Per contrarrestar amb el formigó i aportar calidesa, el mobiliari s’ha resolt amb OSB (panells de virutes de fusta) i perfils metàl·lics vistos.

Les instal·lacions també queden vistes, amb safates metàl·liques d’acer galvanitzat, suspeses del sostre, que hem aprofitat per a encastar-hi les lluminàries.

Us deixem amb algunes imatges. Esperem els vostres comentaris!